Ingezonden persbericht


Themasessie van het Platform voor Innovatie in Marketing (PIM) op 24 september:

"E- en M-Business: Wat leren wij van de praktijk?"

Vijf gerenommeerde organisaties geven u in ca 20 minuten een kijkje in de keuken. Met praktijkcases tot de essentie teruggebracht. Daarmee geven zij inzicht in de succes- en faalfactoren van hun e- en m-businessprojecten. Moderator is Ben Tiggelaar, specialist in dit onderwerp bij uitstek.

De vijf presentaties nader toegelicht:


1. Joost Bon, verantwoordelijk voor marketing en sales bij Klipping, een 75% dochter van KPN. Hij zet uiteen hoe Klipping via unieke identificatietechnologie anonieme bezoekers van websites tot op huishoudniveau herkent. Een geweldig middel om onderscheid te maken tussen toevallige bezoekers, klanten of potentiële klanten.

2. Dennis Kaltofen, klantmanager internet bij de SNS bank, heeft als case: SNS bank en i-mode, mobiele demarrage? SNS introduceerde zo'n vier maanden gelden SNS i-mode Bankieren. Ingegaan wordt op de marktintroductie, de doelstellingen en de klantervaringen.

3. Krijn Donkers, directeur van Contact Flow, i.s.m. Leon Rutten van The Customer Care Company, heeft een oplossing voor het bijwerken van relatiebeheer voor mobiele medewerkers. Zij kunnen vanuit de auto, onderweg naar een klant, klantinformatie opvragen en direct na hun klantbezoek hun klantinformatie bijwerken en doorsturen naar collega's.

4. Robin Witteveen is directeur van Witteveen Project-inrichting (leverancier van Europese kwaliteits kantoormeubelen). Zijn visie op E-commerce is een sterke aandacht voor het emotioneel prikkelen en nieuwsgierig maken van de klant, het startpunt van een succesvolle E-marketingstrategie.

5. Mario Herrebout, head of marketing & communications van Vizzavi Nederland (onderdeel van Vodafone) vertelt u over mobiele internetdiensten: technologie-onafhankelijke toegang tot content- en communicatiediensten. Met praktijkvoorbeelden.
Deze praktijkgerichte themasessie is dinsdag 28-05-02, van 18:00 - 21:00 uur. PIM is te gast bij SONY in Badhoevedorp.

Informatie en aanmelden: http://www.pimonline.nl

Met vriendelijke groet,

Peter Verhaagen

Bestuurslid PIM

Drs. P. Verhaagen

T. 035-602 67 58

M. 06-54 300 588