Gemeente Den Helder

17-09-2002
Vergaderingen
Dinsdag 24 september: Vergadering fractievoorzitters (seniores). Aanvang 19.00 uur in kamer 0.08 op de begane grond van het stadhuis, Drs. F. Bijlweg 20.
De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Dinsdag 24 september: Commissie Bestuur, Middelen, Openbare Orde en Veiligheid. Aanvang 20.00 uur in kamer 0.08 op de begane grond van het stadhuis, Drs. F. Bijlweg 20.
Op de agenda staat onder andere de notitie speelautomaten, de rapportage van het onderzoek van de Thaise Massagesalon, de structurele aanpak orde en veiligheid en de stand van zaken m.b.t. de nieuwbouw Brandweerkazerne.

Dinsdag 24 september: Adviesraad voor de Sport. Aanvang 20.00 uur in kamer 1.54 op de eerste verdieping van het stadhuis, Drs. F. Bijlweg 20.
Tijdens deze vergadering wordt er gesproken over de voortgang van het breedtesportproject "Samenspel", de beleidsnotitie Deelsubsidie Verordening ondersteuning topsport en de stand van zaken van sportpark Julianadorp, sportpark De Dogger, sportpark De Linie, onderzoek sporthal Sportlaan en de Duinruiters.

Rectificatie:
Vorige week stond een foutieve datum vermeld bij de commissie Natuur en Landschap De commissie vergadert niet op woensdag 18 september, maar op woensdag 25 september.

Woensdag 25 september: commissie Natuur & Landschap. Aanvang 20.00 uur in kamer 1.54 op de eerste verdieping van het stadhuis, Drs. F. Bijlweg 20.
De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

Woensdag 25 september: commissie Educatie, Sport & Cultuur. Aanvang 16.30 uur in de kantine op de begane grond van het stadhuis, Drs. F. Bijlweg 20.
Op de agenda staan onder andere voorstellen voor het beschikbaar stellen van een krediet van openbare basisschool De Kluft en speciale basisschool De Kompas. Verder bespreken de commissieleden de beleidsnotitie topsportondersteuning gemeente Den Helder en de concept deelsubsidieverordening.

Omdat de raadzaal in het stadhuis wordt opgeknapt worden de vergaderingen tot 1 oktober gehouden in kamer 1.54 in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 of in de boven-foyer van Schouwburg De Kampanje, Bernhardplein 10. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. « terug