IXOS SOFTWARE AG

IXOS krijgt SAP Pinnacle Award

'Global Partner Program' erkent de prestaties van SAP-technologie en -softwarepartners.

München/Grasbrunn (ots) - IXOS is één van de eerste laureaten van de SAP Pinnacle Award. Hij werd aan IXOS toegekend in de categorie 'Development and Innovation in mySAP(tm) Supply Chain Management (mySAP(tm) SCM)' op de SAPPHIRE(r) Lisbon 02. De prijs erkent de prestaties van SAP-technologie en -softwarepartners.

Om mee te dingen naar de Pinnacle Award stelde IXOS een studie voor, getiteld 'Optimized SCM Processes with Workflow XML'. De SCM-studie die in de prijzen viel beschrijft een scenario waarin documenten, waaronder verzoeken van leveranciers, voorstellen, aankooporders en facturen, worden geïntegreerd tot SAP(r) R/3(r) Enterprise with SAP Webflow. Het SCM-proces zorgt voor een grotere doorzichtigheid, terwijl het kosten bespaart dankzij een snelle toegang tot alle documenten die relevant zijn voor de toevoerketen.

'De prijs benadrukt de langetermijnsamenwerking tussen SAP en IXOS en erkent de betrokkenheid van IXOS op het gebied van ontwikkeling en implementatie van naadloos geïntegreerde oplossingen voor SAP-klanten,' aldus Olivier Riviere, Vice President Marketing van IXOS SOFTWARE AG.

De Pinnacle Award, het eerste Global Partner Award Program van SAP, werd in het leven geroepen om SAP-technologie en -softwarepartners te erkennen die hebben uitgeblonken in het uitbouwen van de samenwerking met SAP, wederzijdse activiteiten en door gemeenschappelijke klanten kwaliteitsproducten, -oplossingen en -diensten aan te bieden.

Over IXOS
IXOS SOFTWARE AG is een vooraanstaande internationale leverancier van documentmanagementoplossingen die naadloos kunnen worden geïntegreerd met belangrijke applicaties. De oplossingen van IXOS optimaliseren en versnellen de bedrijfsprocessen, drukken de kosten en vergroten het concurrentievermogen van de onderneming.

De modulaire IXOS-eCON Solution Suite bestaat uit vier producten die op elkaar verder bouwen, en die allemaal over de volgende eigenschappen beschikken: uitstekende schaalbaarheid, prestaties, veiligheid en een grote beschikbaarheid.

Als aanvulling op zijn productenportefeuille biedt IXOS ook een brede waaier aan ondersteunende diensten, waaronder 24x7 wereldwijde ondersteuning en een internationaal team van hooggekwalificeerde adviseurs. IXOS werkt op vaste basis samen met vooraanstaande internationale IT-verkopers.

Vele belangrijke vennootschappen uit een brede waaier aan sectoren hebben IXOS SOFTWARE AG gekozen als een betrouwbare strategische partner. Over de hele wereld werden al zowat 2000 installaties geïmplementeerd. 1,5 miljoen gebruikers rekenen op dit ogenblik op de documentmanagementplossingen van IXOS.

De aandelen van IXOS SOFTWARE AG worden verhandeld op de Neuer Markt, het high-techsegement van de effectenbeurs van Frankfurt, onder het tickersymbool 'XOS'(SIN 506150). In de VS worden American Depositary Shares (ADSs) verhandeld op de NASDAQ onder het tickersymbool 'XOSY'.

SAP, SAPPHIRE, mySAP, R/3 en alle andere hierin genoemde SAP-producten en -diensten zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP AG in Duitsland en verscheidene andere landen.

ots Original Text Service: IXOS Software AG
Internet: http://www.presseportal.de

Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met: IXOS SOFTWARE AG
Sabine Salbreiter
Director Corporate Communications
Bretonischer Ring 12
D-85630 Grasbrunn / München
Tel.: +49 89.4629.1513
Fax: +49 89.4629.33.1513
E-mail: sabine.salbreiter@ixos.de

Dit persbericht is ook on line te lezen op:
http://www.ixos.com/de/press/

24 sep 02 08:41