Ingezonden persbericht

Persbericht

24 september 2002

CAST kondigt de beschikbaarheid van CAST Enforce aan
~ nieuwe geautomatiseerde kwaliteitscontrole voor meertalige applicaties ~

CAST Enforce is geheel geïntegreerd in de belangrijkste CAST Application Mining Suite software en vult het 'initiële' aanbod van CAST gebaseerd op technische informatie en change impact analyse aan.

CAST Enforce is een nieuw produkt van CAST, wereldleider in Application Mining-oplossingen, dat gebruikers in staat stelt om:

S Per project en kwaliteitsteams gedefinieerde code-standaarden en architecturen efficiënt te implementeren

S Goed gebruik van ontwikkelingsraamwerken of softwarecomponenten te checken

S Kwaliteit te 'versterken' door geautomatiseerde en uitgebreide controle van applicaties tijdens de ontwikkelingsfase en door de foutcorrectieprocedure voor een belangrijk deel te vereenvoudigen.

Makkelijke en complete opsporing van fouten is mogelijk dankzij:

S De unieke en complete dekking van de belangrijkste programmeertalen gebruikt in multi-tier applicaties.

S De mogelijkheid om kwaliteitsrapporten te creëren voor specifieke behoeften, ter aanvulling op de vele voorgedefinieerde rapporten.

Foutopsporing is ook gemakkelijker gemaakt voor ontwikkelaars door de mogelijkheid om de context van de fout grafisch weer te geven. Zo kunnen ontwikkelaars in het vroegste stadium in de levenscyclus van het project, de beste manier te kiezen om het probleem op te lossen. De acceptatie van standaarden is daardoor voor een belangrijk deel verbeterd.

CAST Enforce completeert het oorspronkelijke aanbod van CAST dat zich richtte op twee hoofdzaken: Kennismanagement, door het verzamelen van technische informatie over de innerlijke structuur van de applicatie en verandermanagement door impact analyses.

Met de integratie van deze nieuwe feature is de CAST Application Mining Suite opgesplitst in drie verschillende modules:

S CAST Enlighten om technische informatie over applicaties te verzamelen, organiseren en te beheren.

S CAST Envision om de impact van veranderingen in de code te voorspellen en de implementatie ervan te verzekeren

S CAST Enforce om programmeerstandaarden en best practices te verbeteren.

De nieuwe CAST Application Mining Suite is nu verkrijgbaar als losse modules of als compleet pakket, afhankelijk van de behoefte van de gebruiker.

(320 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CAST Benelux
CAST (EuroNM "7289") is de pionier en marktleider in de snelgroeiende Application Mining markt. Het hoofdkantoor in gevestigd in Parijs. CAST heeft 250 werknemers in dienst, verspreid over vier kantoren in de VS en in negen Europese grootsteden. Ruim 1800 blue chip bedrijven hebben CAST in huis gehaald. Daarnaast erkennen zowel belangrijke IT analisten als softwarehandelaars de unieke waarde van de CAST Application Mining technologie.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: http://www.castsoftware.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Yvonne van Bokhoven bij LEWIS: Tel: +31 (0) 40 235 46 00 Fax: +31 (0) 40 235 46 00 yvonnev@lewispr.comWeb site: www.lewispr.com

Contactpersoon CAST Benelux
Myriam Schächtel, Marketing Afdeling: m.schachtel@castsoftware.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com