Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

25-09-2002
Gemeente en bedrijfsleven samen op de Friese Bedrijvencontactdagen 2003

Op 24 september heeft de gemeente Achtkarspelen, in samenwerking met het ABC, een promotieavond voor het bedrijfsleven georganiseerd, met als thema: een gezamenlijke deelname aan de Bedrijvencontactdagen 2003 in Leeuwarden.

Op 11 en 12 maart 2003 worden wederom de Friese Bedrijvencontactdagen georganiseerd in het expocenter in Leeuwarden. Op deze beurs presenteert het bedrijfsleven van Friesland zich aan (potentiële) klanten en elkaar. De gemeente is van plan dit jaar een thematische stand neer te zetten, met daar omheen stands van het bedrijfsleven in Achtkarspelen, ook wel een 'plein opzet' genoemd. Dit geeft een krachtige uitstraling en een duidelijk beeld van de bedrijvigheid in onze gemeente. Een dergelijke opzet is ook erg goed voor het 'netwerken', dat zo uiterst belangrijk is voor een modern bedrijf.

Aanmelden
De promotieavond was bedoeld om de ondernemers en bedrijven uit Achtkarspelen te motiveren mee te doen aan deze gezamenlijke presenatie. Eén van de sprekers was de heer Van Muylwijk, organisator van de Bedrijvencontactdagen. Daarnaast heeft een vertegenwoordigster van de gemeente Tytsjerksteradiel over haar ervaringen met een 'plein Tytsjerksteradiel' op de beurs vertelt. Tijdens de avond kon men aangeven of men geinteresseerd is in deelname. Bedrijven die net aanwezig waren, kunnen dit echter nog steeds doen. Dat kan via deze link.

Vervolgbijeenkomst
Op dinsdag 12 november 2002 organiseert gemeente Achtkarspelen een bijeenkomst voor bedrijven die interesse hebben getoond. Tijdens deze avond verstrekken we specifieke informatie over de kosten en voorwaarden van het participeren in een gezamenlijke stand. Tevens zullen wij met de potentiële deelnemers brainstormen over een thema en de opzet.

Voor extra informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met de gemeentelijk bedrijfscontactfunctionaris, Ilona Boekhorst. Dit kan telefonisch (0511 - 548200) of per e-mail via
i.boekhorst@achtkarspelen.nl.