Ingezonden persbericht


KNMV PERSBERICHT - MOTORSPORT
10 juli 2002

Arnhem- De ISDE (International Six Days Enduro) 2002 zal van 24 tot en met 29 september verreden worden rond de Tsjechische plaats Jablonec nad Nisou. De ISDE is verreweg het belangrijkste (jaarlijks terugkerende) internationale zesdaags enduro evenement voor landenteams.

Sinds anderhalf jaar is de KNMV bezig met de opbouw van een Junior Trophyteam, dat bestaat uit jonge rijders tussen de 18 en 23 jaar die in de Internationale Enduro sport de top willen bereiken.

Teammanager Toine van Dijk stelde voor dit jaar het volgende Junior Trophyteam samen:


* Bas van Hunnik Amsterdam

* Ralf Hubers Middelaar

* Geert Snellenberg, Eefde

* Hans Vogels Son.

Chris Naafs (Voorst) en Jiry van Veen (Assen) die ook van de selectie deel uitmaken starten in een clubteam.

Het Trophyteam zal bestaan uit:


* Tom Hemmelder Oldenzaal

* Dinand Tijhuis Hellendoorn

* Frank Isfordink Olst

* Stefan Braakhekke Ruurlo

* Michel Visser Eldersloo

* Erwin Plekkenpol Vorden

De laatste twee zijn debutanten in het team. Erwin Plekkenpol is zelfs een selectielid van het Juniorteam. Hij is in het Trophyteam opgenomen om ervaring op te doen. Ervaring die volgend jaar goed van pas kan komen voor de verdere ontwikkeling van een sterk Juniorteam.
Naast deze Teams hebben er nog ruim 20 rijders kenbaar gemaakt geinteresseerd te zijn in de deelname aan de ISDE. Zij zullen, zodra de definitieve inschrijving bekend is, worden ingedeeld in Club- en Merkenteams.

Dit KNMV initiatief wordt ook breed gedragen door de industrie, wat blijkt uit de ondersteuning door Shell smeermiddelen, Twin Air Luchtfilters, CTI-Somas kniebraces en Arai Helmets.

KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging) Derk Evers - publiciteit, communicatie en marketing e-mail: d.evers@knmv.nl
Internet: www.knmv.nl
Tel: (+31) (0)26 35 28 510
Fax: (+31) (0)26 35 28 522
Postadres: Postbus 650 - 6800 AR Arnhem
Bezoekadres: Zijpendaalseweg 1 - 6814 CA Arnhem