Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

16-09-2002
Promotieavond Bedrijvencontactdagen op 24 september Bedrijfsleven Achtkarspelen van harte welkom in De Kruidhof

Op 24 september a.s. organiseert de gemeente Achtkarspelen, in samenwerking met het ABC, een promotieavond voor het bedrijfsleven over een gezamenlijke deelname aan de Bedrijvencontactdagen 2003 in Leeuwarden.

Op 11 en 12 maart 2003 worden wederom de Friese Bedrijvencontactdagen georganiseerd in het expocenter in Leeuwarden. Op deze beurs presenteert het bedrijfsleven van Friesland zich aan (potentiële) klanten en elkaar. De gemeente wil dit jaar een thematische stand met daar omheen stands van het bedrijfsleven in Achtkarspelen. Dit geeft een krachtige uitstraling en een evenwichtig beeld van de bedrijvigheid in onze gemeente.
De promotieavond is bedoeld voor ondernemers en bedrijven uit Achtkarspelen. Eén van de sprekers tijdens deze avond is de heer Van Muylwijk, organisator van de Bedrijvencontactdagen. Daarnaast zal een vertegenwoordigster van de gemeente Tytsjerksteradiel over haar ervaringen vertellen.

De bijeenkomst vindt plaats in restaurant de Uithof in De Kruidhof en u bent welkom vanaf 19.30 uur. Na afloop van het programma om 21.30 uur is er nog tijd voor informele contacten onder genot van een hapje en drankje.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeentelijke bedrijfscontactfunctionaris, mw. I. Boekhorst (telefoon 0511 - 548200).