Ingezonden persbericht


charset="iso-8859-1"

Nils Kijkuit benoemd tot CEO van PrivaCom

Gouda, 27 september 2002 - Nils Kijkuit (37) is bij PrivaCom in Gouda benoemd als Chief Executive Officer. Kijkuit gaat in deze functie leiding geven aan de verdere uitbouw van het bedrijf, dat innovatieve oplossingen ontwikkelt voor de mobiele telecommunicatie-industrie.

Kijkuit is afkomstig van breedbandinternetaanbieder @Home Benelux, waar hij sinds de start in 1999 werkzaam was als respectievelijk Vice-President Marketing & Sales en CEO. In die periode groeide @Home Benelux uit tot een breedband-ISP met ruim 100.000 abonnees.

Kijkuit heeft daarvoor marketing- en salesfuncties vervuld bij onder meer Planet Internet (KPN), Compaq en Quarterdeck.

Over PrivaCom
PrivaCom Holding BV in Gouda is een Nederlands technologiebedrijf dat innovatieve softwareoplossingen ontwikkelt voor de mobiele telecommunicatie-industrie. De oplossingen van PrivaCom richten zich op het verhogen van de omzet per gebruiker door het gebruiksgemak te vergroten.

Eén van de eerste oplossingen die door PrivaCom is ontwikkeld, is SIM Controlled Calling (SCC), waarbij mobiele bellers in het buitenland altijd precies zo kunnen bellen als ze thuis gewend zijn. SCC is in 2001 door de GSM Associatie onderscheiden met de prijs voor 'Best GSM Technical Innovation'. www.privacom.com

Bijgaand treft u een digitale foto van Nils Kijkuit (CEO PrivaCom Holding BV)