Korps: Flevoland, plaats: 27-09-2002 Nieuwe districtschef Flevoland-Noord
Stafdienst Communicatie, H. Demmers, 06-53 33 75 14

De korpsbeheerder heeft mw. drs. E.S. Franken-Steenberg als districtschef Flevoland-Noord benoemd. Per 1 oktober aanstaande volgt zij de heer B.A.P. van Eeuwijk op. Van Eeuwijk gaat naar politiekorps Gooi en Vechtstreek.

Van Eeuwijk is benoemd door de Kroon als hoofd Justitiële Dienst en tevens plaatsvervangend korpschef van politieregio Gooi en Vechtstreek. Hij was ruim 18 jaar in dienst van de Politie Flevoland en begon als politiechef bij de toenmalige gemeentepolitie Almere. Daarna werkte hij onder andere als chef voor de Noordoostpolder/Urk, Zeewolde, Dronten en Lelystad. Sinds mei 2000 was hij districtschef van het huidige district Noord en de laatste maanden was hij tevens waarnemend plaatsvervangend korpschef.

Nieuwe districtschef
De korpsbeheerder drs. Ch. Leeuwe heeft Franken-Steenberg benoemd als de opvolger van Van Eeuwijk. Vanaf 1 oktober maakt zij kennis met district Noord en met de partners in veiligheid in dit gebied. Franken-Steenberg die ruim acht jaar bij het korps werkt, was operational controller/chef Bureau Ontwikkeling Kwaliteit & Implementatie. Daarvoor vervulde zij onder andere de functie van chef basiseenheid in Almere (Haven en Buiten).