Amsterdam RAI

Aquatech Fitma Brazil 2002
27 sep 2002

AQUATECH FITMA BRAZIL 2002 SUCCESVOL VERLOPEN

De tweede editie van Aquatech Fitma Brazil heeft zijn positie als nationaal platform voor de waterbranche defitinief bevestigd. Maar liefst 6.668 bezoekers hebben het evenement bezocht, zestig procent meer dan in 2001. Exposanten waren zeer te spreken over de hoge kwaliteit van de bezoekers. Aquatech Fitma Brazil 2002 werd van 27 t/m 29 augustus 2002 gehouden in São Paulo.

Honderdvijftig internationale exposanten toonden de laatste stand van zaken op het gebied van watertechnology en -management, sanitation, hydro resources en environmental control en protection. Brazilië is één van de snelst groeiende en grootste markten voor de waterindustrie in Latijns-Amerika. Dat maakte deelname extra interessant.

Gelijktijdig hielden AESABESP (the São Paulo Water Company) en ABES (the Brazilian Assocation of Sanitary and Environmental Engineering) het XIIe AESABESP Technical Conference. De organisatoren waren zeer tevreden met de opkomst: 1670 specialisten afkomstig uit engineering, architecture, biology, geology and technology.

Aquatech Fitma Brazil wordt ondersteund door de belangrijkste branche-organisaties zoals AESABESP, ABES (Brazilian member of AIDIS) en Sindesam (the National Union of Basic Sanitation and Environmental Equipment).

Aquatech Fitma Brazil 2003
De Braziliaanse vakbeurs heeft een jaarlijkse frequentie. De succesvolle tweede editie krijgt een vervolg van 3 tot en met 5 juni 2003, wederom in Fundação Bienal de São Paulo. Net als dit jaar vinden tegelijkertijd de conferentie van AWSABESP en Brazil Expo Waste plaats. Aquatech Fitma Brazil wordt georganiseerd door Aquatech Business Media en Fagga Eventos. De combinatie van kennis over de watertechnologiebranche met het inzicht in Braziliaanse markt maakt Aquatech Fitma Brazil tot een interessant marketingmedium. De eerste inschrijvingen voor de komende editie zijn al binnen. Meer informatie is te vinden op www.aquatechtrade.com.

Amsterdam, 27 september 2002