Programmabureau Advies Overheid.nl

Gemeente Rijnwoude vanaf donderdag op het net

Tijdens de persbijeenkomst op donderdag 3 oktober aanstaande van 13.00-14.00 uur lanceert burgemeester Westra met een druk op de knop de website van de gemeente Rijnwoude. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Na de lancering volgt een korte toelichting op / presentatie van de website en kunnen vragen worden gesteld.

Informatieve website
Op dit moment is de gemeente Rijnwoude in staat om een informatieve site aan te bieden, waarin veel informatie te vinden is, meer nog dan in de gemeentegids. De gemeente Rijnwoude hecht er vooral belang aan om de actualiteit van haar berichtgeving te waarborgen. Pas in een later stadium gaat de gemeente werken aan de productencatalogus en de bijbehorende formulieren. Hoeveel tijd dat in beslag gaat nemen is niet goed in te schatten, maar het is wel het streven om eind 2002 een aantal producten op de site te hebben staan. Het streven is om ook de daarbij behorende formulieren gereed te hebben, maar interactief zal de site dan nog niet zijn.

De Content Management Tool voor de website is Web4all van Centric en de inhoud is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het bureau Nextoyou en het tekstbureau VoorSchrift.
(Persbericht gemeente Rijnwoude)

www.ictu.nl