Ingezonden persbericht

Kender Thijssen wordt Gold Provider van Citrix Solutions Network

Middenmarkt belangrijke doelgroep voor Citrix-oplossingen van Kender Thijssen

Veenendaal, 3 oktober 2002 - Kender Thijssen, toonaangevend leverancier van permanente en tijdelijke ICT- en telecommunicatievoorzieningen, is door Citrix Systems (Nasdaq: CTXS) benoemd tot Gold Solutions Provider binnen het Citrix Solutions Network(tm)(CSN). Citrix Systems is wereldwijd toonaangevend op het gebied van software en services voor de virtuele werkplek. Als Gold Solutions Provider krijgt Kender Thijssen maximale ondersteuning van Citrix op het gebied van sales en marketing, technische ondersteuning en de aankoop van producten.

Kender Thijssen richt zich met de oplossingen van Citrix op belangrijke kernmarkten als middelgrote ondernemingen en (semi-)overheidsinstellingen. Eerder was Kender Thijssen Silver Solutions Provider van Citrix Systems. Om de Gold-status te bereiken, moest Kender Thijssen aan strengere certificeringseisen voldoen. Daarnaast hebben de consultants van Kender Thijssen aanvullende trainingen gevolgd, waardoor ze nog beter in staat zijn hun klanten te adviseren over Citrix-oplossingen.

"Het bereiken van de Gold-status bevestigt onze visie dat mobiliteit ook steeds belangrijker wordt voor middelgrote ondernemingen en (semi-)overheidsinstellingen", aldus Harm Altena, algemeen directeur van Kender Thijssen. "Als volwaardig Gold Solutions Provider van het Citrix Solutions Network kunnen we onze klanten nu nog beter betaalbare oplossingen bieden, waarmee ze altijd en overal veilige toegang hebben tot bedrijfskritische applicaties en gegevens. Bovendien nemen door de Citrix-oplossingen de beheerkosten van ICT-infrastructuren sterk af, iets dat in deze sector zeker telt."

"Met Kender Thijssen heeft Citrix Systems een sterke partner voor het middensegment van de Benelux-markt", aldus Gabrielle Seacy, Regional Marketing Manager bij Citrix Systems Benelux. "Kender Thijssen weet wat ondernemers bezighoudt op het gebied van ICT. Als Gold Solutions Provider levert Kender Thijssen een duidelijke toegevoegde waarde op onze producten voor server-based computing. Bovendien is het bedrijf in staat aanvullende diensten te leveren en onze producten zelf te implementeren."

Citrix Solutions Network
Het Citrix Solutions Network omvat wereldwijd meer dan 7.000 Value-Added Resellers, distributeurs en systems integrators. De deelnemers aan het netwerk bieden complete oplossingen voor server-based computing, inclusief consultancy, integratie en ondersteuning van Citrix® MetaFrame(tm) Applicaton Server Software, Citrix NFuse® Elite Access Portal Software en andere Citrix-oplossingen.

Kender Thijssen
Kender Thijssen is ruim 20 jaar een toonaangevend leverancier van en adviseur voor tijdelijke en permanente telecommunicatie- en ICT-voorzieningen. Kender Thijssen verkoopt en verhuurt hard- en software, ontwikkelt en implementeert kostenbesparende informatie- en communicatie-infrastructuren, en onderhoudt en beheert deze. Het bedrijf richt zich primair op middelgrote ondernemingen en (semi-)overheidsinstellingen van 100 tot 1.000 werkplekken. Kender Thijssen kan ook worden ingeschakeld voor monitoring, beheer en onderhoud van volledige ICT-infrastructuren of delen daarvan. Hierdoor wordt de continuïteit gewaarborgd en kunnen bedrijven het maximale halen uit hun bestaande ICT-infrastructuren. Kender Thijssen heeft 250 medewerkers in Nederland en België.

Citrix®, ICA®, MetaFrame®, XP(tm) and NFuseÔ are registered trademarks or trademarks of Citrix Systems, Inc. in the U.S. and other countries. All other trademarks and registered trademarks are property of their respective owners.



Ingezonden persbericht