Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-10-2002 Persberichten district Binnensticht, 10.55 uur

Vrachtwagen over been

ZEIST- Op woensdagmiddag raakte een kind gewond nadat ze onder een vrachtwagen was terechtgekomen.

Omstreeks 16.15 uur reed een 35-jarige automobilist uit Woudenberg weg van de Laan van Vollenhove. De man had hier een tijd lang gestaan met zijn vrachtwagen en reed op een gegeven moment weg. Vermoedelijk was het 12-jarige kind op de vrachtwagen aan het spelen en stapte af toen de vrachtwagen ging rijden. Hierdoor reed de vrachtwagen over het been van het slachtoffer uit Zeist.

De vrachtwagenchauffeur had kennelijk niets in de gaten en reed door. De politie kon de man achterhalen en horen over het feit. Het slachtoffer werd met beenletsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Man gewond na beroving

DRIEBERGEN-RIJSENBURG- Op woensdagavond raakte een man gewond na een beroving.

Omstreeks 21.00 uur liep de 30-jarige man uit Driebergen-Rijsenburg over de Lange Dreef. Plotseling kwamen twee personen aanlopen met bivakmutsen op en de man kreeg gelijk een aantal fikse klappen en vervolgens werd zijn mobiele telefoon afgenomen. Na de beroving renden de twee verdachten hard weg. Het slachtoffer liep door de klappen letsel op aan zijn gezicht.

De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie van district Binnensticht 0900-8844.