Gemeente Doorn


Beheers- en inrichtingsplan van het nationaal park utrechtse heuvelrug i.o.

Inloopbijeenkomsten en inspraakavond

Laat uw stem horen
Via de media heeft het Overlegorgaan omwonenden regelmatig geïnformeerd over alle plannen rondom het Nationaal Park. Met de officiële oprichting in het verschiet wil het Overlegorgaan iedereen uitnodigen mee te denken en te praten, over de plannen rondom het Nationaal Park. Ook u wordt hiervoor van harte uitgenodigd. Er worden inloopbijeenkomsten georganiseerd. De officiële inspraakavond is op 14 november a.s.
Doel van de inloopbijeenkomsten is om op een informele wijze kennis te nemen van de voorstellen en van gedachten te wisselen met betrokken partijen. Zo zal er een kleine expositie zijn met kaartmateriaal. Daarnaast zal op iedere bijeenkomst een aantal vertegenwoordigers aanwezig zijn van het overlegorgaan. U kunt dan uw vragen en opmerkingen kwijt, terwijl u ondertussen achtergrondinformatie krijgt.

Op 14 november is dan de officiële inspraakbijeenkomst, waar u alle leden van het overlegorgaan formeel aan de tand kunt voelen. Bovendien kunt u natuurlijk ook schriftelijk reageren. Alle mondelinge en schriftelijke reacties worden gebundeld en besproken in het overlegorgaan van januari 2003. Daar besluit het overlegorgaan welke opmerkingen leiden tot wijziging van het plan.

De inloopbijeenkomsten vinden plaats:
Maandag 28 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur (Dorpshuis Het Hof, Hoflaan 29 te Leersum)
Woensdag 30 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur (Hof van Rhenen, K.E. Plantsoen te Rhenen)
Donderdag 31 oktober van 15.00 uur tot 17.00 uur (Kraaybeekerhof, Diederichslaan 25 te Driebergen)

De inspraakavond is op 14 november a.s. vanaf 19.30 uur in het Dorpshuis 'De Twee Marken" , Trompplein 5 te Maarn

Dus, laat uw stem horen. En kom naar één van de inloopbijeenkomsten en de inspraakavond.