BedrijfsautoRAI

03-10-2002

Honderdste DAF truck voor Blommers Transport

Het in Heeswijk gevestigde Blommers Transport heeft onlangs de honderdste DAF truck tijdens een feestelijke bijeenkomst in ontvangst genomen. De DAF FT 95XF.380 werd door Mathijs van der Donk, directeur van huisdealer Van Hooft Bedrijfswagen, als verrassing aangeboden aan de heer Blommers. De heer Blommers, die onlangs zijn zoon John tot directeur van het transport benoemde, was erg verguld met deze geweldige verrassing, die in het geheim voor hem was georganiseerd.

Blommers allround transporteur
Vanuit het Brabantse Heeswijk vervoert Blommers Transport al ruim veertig jaar een veelheid aan goederen in binnen- en buitenland of zoals John Blommers het zegt: Onze kernactiviteit is het vervoeren van goederen, het maakt niet uit waar naar toe. Dat gebeurt voornamelijk in zeecontainers en tauteliners. Daarnaast rijden we een eigen planning voor diverse bedrijven.

Blommers Van Hooft DAF een drie-eenheid
Blommers, Van Hooft en DAF vormen al ruim veertig jaar een succesvolle combinatie. Dat blijkt uit het feit dat Blommers al honderd DAF trucks heeft gekocht bij Van Hooft. John Blommers: DAF levert goede, betrouwbare trucks die minimale stilstand combineren met een lage kilometerkostprijs. Van Hooft geeft de beste service, staat altijd voor ons klaar en weet exact waaraan wij behoefte hebben. Bovendien zijn het gewoon aardige mensen. In het kort vormen deze kwaliteiten de basis voor de jarenlange, goede relatie tussen de drie bedrijven. Een relatie die ik ook in de toekomst met veel plezier en vertrouwen intact zal houden.