Ingezonden persbericht

Henk Jekel benoemt tot Business Development Manager bij F5 Networks

Amersfoort ­ 3 oktober 2002 ­ Bij F5 Networks is Henk Jekel (41) in dienst getreden als Business Development Manager. De van oorsprong Amerikaanse leverancier van loadbalancing en Internet Traffic Management producten heeft in juni van dit jaar een nieuw Benelux kantoor in Amersfoort geopend. Jekel is afkomstig van MicroStrategy waar hij als Marketing & Business Development Manager werkzaam was. Verder heeft hij diverse functies bekleed bij Oracle en Microsoft.

F5 Networks richt zich op het intelligent verdelen van netwerkverkeer tussen verschillende servers, firewalls en zelfs verschillende ISP's. Met als belangrijkste resultaten: het verhogen van de beschikbaarheid, schaalbaarheid en performance van netwerken. Veel producten van F5 zijn in Amerika onderscheiden met awards voor de ontwikkelde technologie.

Over F5 Networks
F5 Networks is marktleider van Intelligente Traffic Management(ITM) systemen. F5 Networks levert applicatie bewuste netwerken via zijn open Intelligente controle architectuur. F5 biedt geïntegreerde producten en diensten aan die beheer en controle van IP verkeer en daardoor met name de beschikbaarheid van content optimaliseren. De oplossingen van F5 Networks leveren de best mogelijke (internet)snelheid en -beschikbaarheid voor onder andere dienstverleners, e-businesses en enterprise klanten in de verschillende verticale segmenten. De producten vermijden opstopping van de bandbreedte en optimaliseren de beschikbaarheid en snelheid van de voor bedrijven essentiële internetservers en -applicaties, inclusief webpublicatie, het leveren van content, e-commerce, caching, firewalls enzovoort. De oplossingen worden gebruikt in grote ondernemingen, bij dienstverleners, financiële instellingen, overheidsdiensten, gezondheidszorg en portalsites over de hele wereld. Het hoofdkantoor van F5 Networks bevindt zich in Seattle, Washington met kantoren in Noord-Amerika, Europa en Asia Pacific. F5 Networks is op het web te vinden op www.f5.com.



Ingezonden persbericht