Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 3-10-2002 Persbericht district Aa & Dommel

DRONKEN MAN AANGETROFFEN IN VOORTUIN, Schijndel

Woensdagmiddag troffen agenten een 42-jarige Duitser aan in de voortuin van een pand aan de Jan van Amstelstraat in Schijndel. De man bleek zwaar onder invloed van alcohol te ver-keren. Hij is aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten.

JONGEN AANGEHOUDEN BEDREIGING, Boxtel

Donderdagmorgen is een 19-jarige inwoner uit Boxtel aangehouden voor bedreiging van een 26-jarige medewerkster van een inrichting voor moeilijk opvoedbare jongeren aan de Schijndelseweg in Boxtel. De vrouw vermoedde dat de jongeren goederen in zijn bezit had die hij niet mocht hebben. Terwijl zij hem daar naar vroeg werd de jongen kwaad. Hij be-dreigde de vrouw verbaal met de dood. Collegas van de vrouw hielden de jongen in be-dwang tot de politie kwam. Bij de jongen zijn een aantal scherpe patronen aangetroffen. Hij is aangehouden voor bedreiging en de Wet Wapens en Munitie.

INBRAAK IN SUPERMARKT, Schijndel

Van woensdag op donderdag is ingebroken in een supermarkt aan de Boschweg in Schijndel. Uit het pand is een onbekende hoeveelheid rookwaren ontvreemd. De daders zijn het pand binnengekomen via een bovengelegen pand, waar een deur werd geforceerd.

RIJBEWIJS INGEVORDERD NA GROVE SNELHEIDSOVERTREDING, Boxtel

Donderdagmorgen is het rijbewijs van een 31-jarige Udenaar op de Schijndelsedijk in Boxtel ingevorderd na een grove snelheidsovertreding. De man reed 155 km/h waar slechts 80 km/h was toegestaan. Proces-verbaal is opgemaakt.