Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 3-10-2002 Persbericht district Den Bosch

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERDUISTERING IN DIENSTBETREKKING, s-Hertogenbosch

Donderdagmorgen is een 19-jarige werknemer van een schoonmaakbedrijf in zijn woning in s-Hertogenbosch aangehouden voor verduistering in dienstbetrekking. Hij wordt ervan ver-dacht in de maand september 2002, uit een bedrijf aan de Steenbok in s-Hertogenbosch, waar hij schoonmaakwerkzaamheden verricht, diverse malen geldbedragen te hebben ont-vreemd. De man heeft bij elkaar een paar duizend Euro uit een geldkistje ontvreemd. Hij is vanmorgen van zijn bed gelicht en voor nader onderzoek ingesloten aan het bureau.

AUTO SNELHEIDSMANIAK INBESLAGGENOMEN, Haarsteeg

Woensdagavond is de auto van een 23-jarige Drunenaar op de Mommersteeg in Haarsteeg inbeslaggenomen wegens een grove snelheidsovertreding. Surveillerende agenten zagen de man met ruim 120 km/h door de bebouwde kom van Haarsteeg rijden, terwijl terplaatse slechts 50 km/h is toegestaan. De auto van de man is inbeslaggenomen en zijn rijbewijs is ingevorderd.

AUTOGORDELCONTROLE, Rosmalen

Woensdag is o.a. op de Molenstraat, Huygensstraat, Dorpsstraat en Rodenborchweg in Ros-malen gecontroleerd op het dragen van de autogordel. Vijftien automobilisten zijn bekeurd voor het niet dragen daarvan. Eén automobilist is bekeurd voor gevaarlijk rijgedrag.

MOTORRIJDER GEWOND BIJ AANRIJDING, Rosmalen

Donderdagmorgen is bij een aanrijding op de N50 in Rosmalen terhoogte van Kruiskamp een 32-jarige motorrijder gewond geraakt na een aanrijding met een 44-jarige Rosmalense automobilist. De motorrijder kwam vanuit de richting Oss en reed net weg bij het verkeers-licht. Voor hem van rechts reed de Rosmalenaar vanuit de richting Kruisstraat door het rode verkeerslicht. De motorrijder probeerde nog te remmen maar kwam in botsing met de auto. Hij liep daarbij o.a. botbreuken op in zijn arm en enkele kneuzingen. Vanuit Oss ontstond een file van ruim 8 km.

RAMKRAAK, s-Hertogenbosch

Van woensdag op donderdag is een ramkraak gepleegd bij een winkelpand aan de Oude Vlijmenseweg in s-Hertogenbosch. Vannacht hoorden getuigen een harde klap en zagen twee personen wegrennen. Terplaatse bleek dat met een vermoedelijk gestolen auto de pui uit de winkel was geramd. De auto was hierdoor vast komen te zitten waardoor de verdach-ten te voet zijn gevlucht. Het is niet bekend of er iets is weggenomen. De politie heeft tever-geefs een speurhond ingezet en de omgeving uitgekamd.