Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 3-10-2002 3e persbericht van 2 oktober 2002

Eindhoven: Auto met postpakketten gestolen.
Woensdagmiddag rond 14.00 uur is in de Limburglaan een rode Volkswagen Golf met het kenteken SK-90-TT gestolen. De eigenaar was bezig met het bestellen van postpakketten. Hij liet tijdens een bestelling de auto even met de sleutels op het contact staan. Bij terugkomst was zijn auto weg. In de auto lagen nog 43 postpakketten en enkele persoonlijke spullen.

Eindhoven: Valse papieren
Woensdagmiddag rond 16.15 uur is in het belastingkantoor aan de Karel de Grotelaan een 28-jarige Fransman aangehouden. De man vroeg een sofi-nummer aan en overlegde valse identiteitspapieren. Hij is op het politiebureau ingesloten voor verder onderzoek.

Middelbeers: Snelheidscontrole
Woensdag is tussen 14.00 en 16.00 uur op de Westelbeersedijk een snelheidscontrole gehouden. Er zijn 37 overtreders beboet. De hoogste snelheid bedroeg 132 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

Helmond: Drugs en gestolen spullen
Woensdagmiddag rond 16.20 uur is op de Schootense Dreef een 36-jarige man uit Helmond aangehouden. Tijdens een controle vonden agenten in de auto en in de kleding van de man enkele bolletjes amfetamine. In de kofferruimte van de auto lagen vier autoradios en een Cd-speler die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

Helmond: Man neergestoken
Woensdagavond rond 19.30 uur zijn een 53-jarige en een 24-jarige inwoner van Helmond in hun woning aangehouden vanwege hun betrokkenheid bij een steekpartij. Ze worden er van verdacht rond 19.00 uur een 36-jarige Helmonder in de Dasstraat met een mes te hebben neergestoken. Het slachtoffer is met steekwonden in zijn schouder en zijn rug naar een ziekenhuis vervoerd. De politie heeft bij de twee mannen twee stilettos in beslaggenomen. De betrokkenen hadden al langer een conflict met elkaar hetgeen mogelijk de aanleiding tot de steekpartij is geweest. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.