Vertis


Een ERP-pakket implementeren met een vaste doorlooptijd en tegen een vooraf afgesproken prijs?
Dat kan. Met Oracle E-Business Suite volgens het Fast Forward-principe.

De keuze voor de juiste ERP-implementatie is van groot belang voor iedereen die verantwoordelijk is voor één of meerdere primaire processen binnen een organisatie. Met name managers op financieel, logistiek en IT-gebied moeten belangrijke beslissingen nemen over de manier waarop processen in hun bedrijf verlopen. Het wordt voor hen steeds belangrijker om zo snel mogelijk over de juiste gegevens te kunnen beschikken. Alleen dan kan de klant immers zo gericht mogelijk worden bediend.

Het ERP-pakket Oracle E-Business Suite, geïmplementeerd volgens het Fast Forward-principe, staat voor een vaste doorlooptijd en een vooraf afgesproken prijs. Kortom, een implementatie zonder risicos. Bovendien garandeert Vertis bij implementatie van het pakket vooraf het beheer. Door Vertis ruime kennis van bedrijfsprocessen, implementatie en beheer bent u ervan verzekerd dat de oplossingen die worden aangeboden op een efficiënte en correcte wijze worden uitgevoerd.

Hoe een ERP-implementatie door Vertis in de praktijk verloopt, kunt u zelf horen op donderdag 3 oktober in De Reehorst in Ede. Aan de hand van business cases doen klanten van Vertis daar verslag van de implementatie van modules van Oracle E-Business Suite. Voor de industrie licht Robert van Haren van Dopharma in het ochtendprogramma toe hoe deze veterinair farmaceut Oracle Process Manufacturing (OPM) en Oracle Financials implementeerde. In het middagprogramma gaat Hans Soepnel van Brunel International voor belangstellenden uit de dienstverlening in op de implementatie van de modules Oracle Projects en Oracle Financials.