LOGICMERCE.COM

Onderwijsbond CNV tekent 3-jarig internetcontract

Onderwijsbond CNV tekent 3-jarig internetcontract

Met de ondertekening van een 3-jarige overeenkomst voor de uitbesteding van het volledig operationeel beheer en hosting van de portal voor haar 60.00 leden bevestigd de OCNV het vertrouwen dat zij in LOGICmerce gesteld heeft. Tevens wordt de betekenis van Internet als medium voor de bond duidelijk zichtbaar.
In aanwezigheid van de directeur OCNV en leden van het OCNV projectteam werd namens de Onderwijsbond de overeenkomst ondertekent door de heer Cor Duinmaijer.
LOGICmerce werd vertegenwoordigd door algemeen directeur Willem Basten.
LOGICmerce ontwikkelde het portalconcept voor de OCNV binnen een gefaseerde invoering van een algehele internetstrategie. Onder regie van LOGICmerce werd vervolgens de portal ontwikkeld. Na een pilotperiode van 5 maanden is in januari 2002 de ledenportal in gebruik genomen.

Meer achtergrondinformatie over de ledenportal van de OCNV en een uitgebreide beschrijving van het project kunt u vinden op de website van logicmerce: www.logicmerce.com

Bedrijfsprofiel LOGICmerce
LOGICmerce levert e-businessoplossingen aan klanten uit bedrijfsleven, overheid en non profit sector. Oplossingen die aansluiten bij uw specifieke bedrijfsvraagstuk.
Corebusiness: het optimaliseren van bedrijfsprocessen en procesonderdelen door deze te integreren met behulp van internettechnologie. Diensten worden uitgevoerd in projecten of deelprojecten: van strategie, advies en technische implementatie tot operationele uitvoering.
LOGICmerce.com BV, Oud Eemnesserweg 5b, Baarn. Contact: Willem Basten. Telefoonnummer: 035 6294555


03 okt 02 08:36