Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 3-10-2002 3e Persbericht van 3 oktober 2002

Eindhoven: Verkeersongeval
Donderdagavond rond 17.35 uur zijn bij een verkeersongeval op de Cor Gehrelslaan twee personen zwaar gewond geraakt. Zij zaten in een personenauto die werd bestuurd door een 36-jarige Eindhovenaar. De auto raakte na een bocht in de slip, begon te tollen en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand. Uit tegengestelde richting kwam een kleine vrachtauto die de tollende auto raakte. De bestuurder van de personenauto is met zware verwondingen naar het Catharina ziekenhuis gebracht. De inzittende van die auto, een 32-jarige Eindhovenaar is in kritieke toestand opgenomen in het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven. De bestuurder van de vrachtauto raakte niet gewond. En traumahelikopter is ter plaatse geweest maar hoefde niet in actie te komen.

Eindhoven: Autogordelcontrole
Donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur is door de politie in de Halvemaanstraat een autogordelcontrole gehouden. Er zijn tien automobilisten beboet die geen gordel droegen.

Deurne: Inbraak woning
Donderdag tussen 8.30 en 15.00 uur is ingebroken in een woning aan de Grote Bottel in Deurne. De dader is binnengekomen via een schuifraam. Er zijn een satellietdecoder, een draagbare Cd-speler en enkele Cds verdwenen.

Valkenswaard: Zakkenrollen
Een 64-jarige vrouw uit Valkenswaard is donderdag rond 15.00 uur het slachtoffer geworden van een zakkenroller. Ze wilde op de Markt haar boodschappen afrekenen en zag toen dat haar portemonnee met onder meer 50 euro en verschillende pasjes uit haar handtas gestolen was.

Heeze: Winkelier opgelicht
Een nog onbekende man heeft een winkelier aan de Pastoor Spieringslaan voor 50 euro opgelicht. De man bood de winkelier en aantal advertenties in een voordeelkrant aan. De winkelier ging op het aanbod in en betaalde contant. De voordeelkrant bleek wel te bestaan maar wordt in onze provincie niet verspreid. De bewuste advertentieverkoper was bij het bedrijf onbekend. De politie stelt een onderzoek in.