Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

RUCPHEN: donderdag 3 oktober 2002

Inbraak woning

Gisterenavond werd middels de bulgaarse methode ingebroken in een woning aan de Vinkenstraat te St. Willebrord. Er werd o.a. een portefeuille met twee paspoorten en een hoeveelheid geld ontvreemd. De politie heeft aangifte opgenomen.

Verdwaald ei

Gisterenavond rond de klok van 21.30 uur werd door onbekenden een ei gegooid tegen het

raam aan de voorzijde van een woning aan de Van den Houtestraat te Rucphen.

Toezicht op veiligheid wegwerkers

Op de Rucphenseweg te Rucphen werd vanochtend door de politie enige tijd verkeerstoezicht gehouden. De controle vond, mede op verzoek van de wegwerkers, plaats tussen de afrit van de A58 en de Bernhardstraat, omdat ter plaatse snoeiwerkzaamheden werden verricht aan bomen en struiken langs de berm. Ondanks het afzetten van de rijbaan door middel van hekken met borden, vonden diverse automobilisten klaarblijkelijk dat de afzetting niet voor hen gold. Tijdens de controle werden echter geen overtredingen geconstateerd.

Poging zware mishandeling

Door een 41-jarige medewerker van de dienst Openbare Werken van de gemeente Rucphen werd vandaag aangifte gedaan van poging tot zware mishandeling. Op woensdag 25 september was hij tijdens snoeiwerkzaamheden aan de Gebrande Hoefstraat te Rucphen, door een automobilist aangereden, die voorbij de tijdelijke wegafzetting was gereden. Betrokkene werd door een spiegel aan de linkerarm geraakt. Een nader onderzoek wordt ingesteld.

Bron: Manon Ostendorf