Ingezonden persbericht

Persbericht

Staffware Conferentie 2002:
het hoe en waarom van een Business Process Management-project

Alkmaar, augustus 2002 -- Op donderdag 3 oktober aanstaande organiseert Staffware -toonaangevend in business process automatisering - in Hart van Holland te Nijkerk de Staffware Conferentie 2002. Tijdens de conferentie staat de innovatieve oplossing voor Business Process Management - de Staffware Process Suite - centraal.

Klanten, onafhankelijke specialisten en analisten gaan nader in op waarom én hoe een Business Process Management-project kan worden gerealiseerd en met welke resultaten. Zij maken duidelijk hoe de transformatie van iedere organisatie mogelijk is met Staffware, zonder de strategische doelstellingen uit het oog te verliezen. Deelnemers kunnen daarnaast kiezen tussen technische en business sessies.

De Staffware Process Suite levert een complete set tools voor het omzetten en stroomlijnen van bedrijfskritische processen en taken binnen een organisatie. De BPM-oplossing kan meerdere businessvoordelen opleveren, zoals hogere kostenbesparingen en productiviteit, een verbeterde klantenservice en een groter concurrentievoordeel.

Agenda-informatie Staffware Conferentie 2002

Datum:
donderdag 3 oktober, vanaf 9.30 uur

Locatie:
Hart van Holland, Nijkerk

Contactpersoon Staffware:
Ferrie Roelfzema, tel: 072 5120728
http://www.staffware.com/staffwareconferentie

Staffware BV, Robijnstraat 2, 1812 RB, Alkmaar
Telefoon: 072 - 5120728, http://www.staffware.com



Ingezonden persbericht