NVM

Opening Educatiejaar Commercieel Vastgoed NVM BOG

Aan : de sociaal- en economische redacties en vakpers

Van : NVM Bedrijfs Onroerend Goed

Datum : september 2002


---
Officiële opening educatiejaar Commercieel Vastgoed van NVM Bedrijfs Onroerend Goed in Den Haag

Het educatiejaar Commercieel Vastgoed van NVM Bedrijfs Onroerend Goed wordt dit jaar voor de tweede keer officieel geopend. Dit gaat gebeuren op donderdag 3 oktober om 15.30 uur in De Grote Kerk in Den Haag door een prominente Nederlander.

Aansluitend op de officiële opening zal mr. O.G. Tacoma B.ec., bestuurslid van NVM BOG, een toelichting geven op de belangrijkste ontwikkelingen op educatiegebied binnen de vakgroep. Daarnaast maakt hij de titel en het beeldlogo van de Post HBO-opleiding Commercieel Vastgoed bekend.

Vorig jaar ging de opleiding Commercieel Vastgoed in september van start. Het is de eerste en enige volledig geïntegreerde post HBO-opleiding op het gebied van commercieel vastgoed. De opleiding richt zich op iedereen die zich professioneel met commercieel vastgoed bezighoudt: van medewerkers bij Beleggingsfondsen tot taxateurs van de Belastingdienst. De opleiding is geïnitieerd door de vakgroep Bedrijfs Onroerend Goed van de NVM en is inmiddels geaccrediteerd door de Hanzehogeschool Groningen.