Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

02-10-2002
Ontwerp - Bestemmingsplan Prostitutiebedrijven

Het ontwerp bestemmingsplan Prostitutiebedrijven ligt met ingang van donderdag 3 oktober 2002 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage in het publieksbureau van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Bovendien kan het ontwerpplan tijdens deze periode op afspraak ook buiten de normale werkuren gedurende drie aaneengesloten uren per week worden ingezien. U kunt daarvoor een afspraak maken met het publieksbureau, telefoon 0599 - 631436.

Het ontwerp plan beslaat het gehele grondgebied van de gemeente Stadskanaal. In het ruimtelijk beleid is aangegeven dat onder voorwaarden maximaal twee prostitutiebedrijven uitsluitend in het buitengebied van de gemeente Stadskanaal kunnen worden gevestigd.

Gedurende de termijn van inzage kan een ieder schriftelijk zijn zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Stadskanaal, postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. Als u vragen heeft over het ontwerpplan kunt u contact opnemen met de heer P.J. Arkema van de dienst Stadskanaal-binnen. Zijn directe telefoonnummer is (0599) 631642.