Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 4-10-2002 Persberichten district Maasland

BESTELAUTO GESTOLEN, Oss

Donderdagmiddag is vanaf de Raadhuislaan in Oss een witte Volkswagen Transporter met dubbele cabine gestolen. Het kenteken van de auto 34-VT-JG.

MOTORRIJDER GEWOND BIJ ONGEVAL, Oss

Donderdagavond is een 43-jarige motorrijder uit Veghel bij een ongeval gewond geraakt. De motorrijder reed over de rotonde aan de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss en bemerkte te laat dat een auto, bestuurd door een 26-jarige man uit Kerkdriel, voor hem stilstond. Tijdens het remmen ging de motorrijder onderuit. Hij is met een gebroken sleutelbeen overgebracht naar het ziekenhuis.

RUGZAK GESTOLEN, Oss

Donderdagavond heeft een 21-jarige vrouw uit Hoofddorp aangifte gedaan van diefstal van haar rugzak. De vrouw liep rond 19.45 uur door het park achter het Jan Cunencentrum in Oss. Toen ze een sigaret opstak, viel haar rugzak op de grond. Voordat ze hem kon oprapen, werd hij door een man opgepakt, die er hard mee wegrende in de richting van de Raadhuislaan.

TE VEEL GEDRONKEN, Geffen

Donderdagavond is een 26-jarige man uit Rosmalen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een boete van EUR 190,- en een rijverbod van 2 uur. De controle vond plaats op de Heesterseweg in Geffen.

VRACHTAUTO MET FLIPPERKASTEN GESTOLEN, Nuland

Afgelopen nacht is vanaf een parkeerplaats aan de Rijksweg in Nuland een wit/blauwe vrachtauto gestolen. De vrachtauto van het merk Iveco was geladen met flipperkasten, is voorzien van het Engelse kenteken N 584 PNH.