Ingezonden persbericht


Geachte heer/mevrouw,

Hierbij ontvangt u van ATP Online een persbericht met als titel: Samenwerking tussen ATP Online en Multimediaplatform Toys for Boys

Wij hopen u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Mochten er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen op onderstaand telefoonnummer.


***PERSBERICHT***

Schiphol-Rijk, 4 oktober 2002
ATP Online reispartner in het multimedia concept 'Toys for Boys'

Met ingang van 5 oktober aanstaande is ATP Online, The Advanced Travel Partner een belangrijke partner in het multmedia concept 'Toys for Boys'. ATP Online verzorgt alle reisitems in het televisieprogramma TV for Boys. Ook geeft ATP Online de commerciële invulling aan het Travel gedeelte op de portal www.toysforboys.nl. Voor dit project is ATP Online een samenwerking aangegaan met Transavia Airlines en Hertz.
De nadruk van de samenwerking tussen Toys for Boys en ATP Online ligt voor ATP op de enorme diversiteit in producten en diensten die men bij ATP Online kan afnemen, deze zijn ook erg interessant voor de doelgroep van het televisie programma en de site www.toysforboys.nl. TV for Boys is een programma voor mannen. Alle onderwerpen die mannen bezighouden, interessant vinden of bewonderen kunnen aan bod komen in dit televisieprogramma. ATP Online zal als de reispartner in een groot aantal afleveringen een avontuurlijk reis-item invullen.
TV for Boys is vanaf 5 oktober gedurende 13 weken op zaterdagavond van 19.30 tot 20.00 uur te zien op RTL 5.

Over ATP Online, The Advanced Travel Partner
ATP Online, is met een twintigtal vestigingen door Nederland en meer dan tien strategische partners in Europa één van de grootste zakelijke reisadviseurs die ons land telt. Daarnaast werkt ATP Online nauw samen met de business jet company, Excellent Air. Naast zakelijke dienstverlening beschikt ATP Online over een eigen afdeling groeps-, sport- en incentive reizen en is zij gespecialiseerd in congress en destination management. Ook heeft ATP Online diverse vakantiereisbureaus in Nederland en vervult zij met haar website www.atp.nl een voortrekkersrol op het gebied van verkoop van online reisproducten.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht