STICHTING DE OPKIKKER

Megaverwendag van stichting De Opkikker

Stichting De Opkikker organiseert op 5 oktober 2002 een Megaverwendag in Six Flags Holland. Sinds haar oprichting in 1995 heeft De Opkikker al meer dan 750 gezinnen verwend met een dag van ontspanning. Om dat te vieren organiseert de stichting deze Megaverwendag voor alle vrijwilligers, relaties, donateurs, ex verwengezinnen, sponsoren en hun introducés.

Ter gelegenheid van deze Megaverwendag zal Six Flags Holland een bedrag schenken aan stichting De Opkikker. Tevens biedt Six Flags Holland nog een verrassing aan waardoor weer vele gezinnen met een langdurig ziek kind een dag in het zonnetje kunnen worden gezet. De Megaverwendag op 5 oktober is mogelijk geworden doordat Six Flags Holland de vele relaties, donateurs, ex verwengezinnen, sponsoren, vrijwilligers en hun introducés in de gelegenheid stelt met grote korting het themapark te bezoeken en getuige te zijn van de feestelijke overhandiging van een cheque. Dit gebeurt onder de goedkeurende blik van de vele ambassadeurs en ex verwenkinderen die actief PR bedrijven om stichting De Opkikker voor het voetlicht te brengen.

Stichting De Opkikker is een CBF gecertificeerde stichting die sinds 1995 actief is en voornamelijk met vrijwilligers werkt. Stichting De Opkikker heeft als doel het organiseren van dagen van ontspanning voor gezinnen waarvan één van de kinderen langdurig ziek is.

Noot voor de redactie,