VROOM&DREESMANN WARENHUIZEN

Enschede krijgt primeur van V&D nieuwe stijl

Eerste vestiging volgens nieuw concept gaat 9 oktober open

Amsterdam, 3 oktober 2002.

Op 9 oktober opent V&D de eerste vestiging 'nieuwe stijl' in Enschede.
In samenwerking met Jan des Bouvrie is een winkel onstaan met een geheel vernieuwde uitstraling en stijl.
De laatste inzichten op retailgebied zijn in deze winkel samengebracht.
Toegankelijkheid, ruimte en licht zijn opvallend, evenals de groepering van assortimenten in voor de consument herkenbare samenhang.
De winkel is zodanig ingericht dat flexibel kan worden ingespeeld op de nieuwste trends.
De goederenpresentaties zijn dominant en brengen de klant op ideeen. Dit wordt ondersteund door toevoeging van vele technische en speelse elementen.

In de V&D nieuwe stijl ontbreekt de Horeca-functie vanzelfsprekend niet. De Panini-formule op de parterre en een La Place Marche du Monde (met een royaal buitenterras) volgens het laatste concept, past volledig in het uitnodigende karakter van V&D nieuwe stijl. Kortom een winkel die door inrichting, aanbod en presentatie optimaal inspeelt op de koopemotie van de consument.

Enschede is de eerste winkel op basis van deze inzichten. Nog dit jaar volgt een tweede in Maastricht.

Zij vormen de basis en de eerste herkenbare uiting van een zich revitaliserend V&D. Dichterbij de klant en met een dominantie voor actuele producten.

De vestiging Enschede heeft in de ontwikkeling van V&D een belangrijke waarde. Enschede heeft een sterke regionale functie met een zich goed ontwikkelende stadskern. Op dit moment wordt het centrum ingrijpend aangepast en vestigen zich vele interessante collega-retailers rondom het van Heekplein.

Op woensdag 9 oktober start om 13.30 op het van Heekplein het openingsprogramma met optredens en signeersessies van o.a. VOF DE Kunst, Romeo en Petra Berger.
De burgemeester van Enschede, drs J.H.H. Mans zal om plm. 15.00 uur de winkel officieel openen.
V&D biedt bij die gelegenheid een cheque aan voor de Stichting Jeugd Viert Vakantie, een stichting die zich reeds jarenlang inspant voor vakantie activiteiten voor de jeugd van Enschede.

Op deze dag is er een extra koopavond tot 21.00 uur.
---

---