Provincie Flevoland



Condoleanceregister voor Z.K.H. Prins Claus

Vanaf woensdag 9 oktober kunnen in alle gemeenten in Flevoland de officiële condoleanceregisters worden getekend door iedereen die zijn of haar medeleven wil tonen bij het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Claus. De Rijksvoorlichtingsdienst verspreidt de condoleanceregisters vandaag door heel Nederland.

Het condoleanceregister voor Prins Claus is volgens het protocol van de Rijksvoorlichtingsdienst voor het publiek opengesteld van woensdag 9 oktober tot en met dinsdag 15 oktober. In Flevoland ligt het register in alle gemeentehuizen en in het Provinciehuis.

Mensen die het condoleanceregister willen tekenen in het Provinciehuis aan de Visarenddreef 1 in Lelystad kunnen daar op werkdagen terecht van 8.00 tot 17.00 uur. Op woensdag 9 en donderdag 10 oktober is het Provinciehuis ook van 19.00 uur tot 21.00 uur geopend, zodat mensen die overdag werken eveneens de gelegenheid hebben blijk te geven van hun deelneming bij het overlijden van Prins Claus. De
openstellingtijden van de condoleanceregisters in de gemeenten in Flevoland, worden bekend gemaakt door de gemeentebesturen.

Na 15 oktober, als de condoleanceregisters zijn gesloten, worden de registers per provincie verzameld en krijgen ze een plaats in het Koninklijk Huisarchief.