Ingezonden persbericht



Aankondiging: Persontbijt PSINet, visie op de hostingmarkt Bedrijf: PSINet Europe
Datum: Woensdag 9 oktober
Tijd: 09.00 - 10.30
Locatie: Hotel The Grand, Amsterdam
Informatie: Renée Reijers, rreijers@nl.brodeur.com, 020 - 3462000


Persontbijt PSINet, visie op de hostingmarkt

Uitnodiging PSINet Europe Persontbijt op woensdag 9 oktober Met Andy Ruhan, Chairman of the Board en Richard Williams, CEO

Wie bepaalt de markt in 2003?
Is het beloofde land voor hostingproviders nog in zicht? Hoe kritisch bekijkt u de ontwikkelingen in de internetbranche?

De nieuwe eigenaren van PSINet Europe hebben antwoorden op deze vragen geformuleerd. Zij willen ook vertellen waarom zij hebben geïnvesteerd in de ISP markt en wat hun toekomstverwachtingen zijn.

In de afgelopen maanden is er veel gebeurd binnen PSINet Europe. In juli werd het bedrijf overgenomen door een joint venture. Na de overname is gewerkt aan integratie van de verschillende onderdelen van het bedrijf, het stroomlijnen van de organisatie en het uitzetten van een nieuwe strategie. Inmiddels is PSINet Europe dan ook rendabel, schuldenvrij en heeft een goedgevulde kas. Een goed moment om te praten met de topmannen van PSINet; Chairman of the board Andy Ruhan en CEO Richard Williams.

We beginnen de ochtend met een inleiding van Lars Godell van marktonderzoeksbureau Forrester over de ontwikkelingen van de markt voor IT uitgaven en outsourcing. Zijn uiteenzetting wordt gevolgd door korte presentaties van Andy Ruhan, bestuursvoorzitter van PSINet Europe, over zijn visie op de markt voor Hosting en Managed Services en Richard Williams, CEO van PSINet Europe die in zal gaan op de ontwikkelingen rond PSINet in Nederland en Europa.