Mojo Concerts

Het Amerikaanse trio Medeski, Martin & Wood is in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot één van de toonaangevende groepen van de hedendaagse New Yorkse jazzscene. Met hun unieke mix van psychedelische rock, hip hop, jazz en geïmproviseerde muziek hebben zij in Amerika een groot en breed publiek aan zich weten te binden; van Grateful Dead fans tot Jazz liefhebbers.

Ook in Nederland is de band niet onopgemerkt gebleven want na een fantastisch optreden met John Scofield op het North Sea Jazz Festival in ' 98 speelde de band in 2001 voor een uitverkocht Bimhuis. In Paradiso zullen ze onder andere werk spelen van hun zojuist verschenen Blue Note album Uninvinsible.

Bandbezetting:
John Medeski -toetsen
Billy Martin - drums, percussie
Chris Wood - staande en elektrische bas

MEDESKI, MARTIN & WOOD
Paradiso - Amsterdam
Woensdag 9 oktober 2002
Aanvang: 21.00 uur
Entrée: EURO 16,- + lidmaatschap (exclusief servicekosten)

Kaartverkoop is reeds begonnen door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's en de bekende voorverkoopadressen.

Tevens kaartverkoop in Amsterdam bij AUB Ticketshop (Leidseplein), VVV (Leidseplein, Centraal Station), Fame (Kalverstraat 2-4), Get Records (Utrechtsestraat 105), Boudisque (Haringpakkersteeg 10), Pico (Amsterdamse Poort 518), Phantasio (2de Tuindwarsstraat 53) en Backbeat (Egelantierstraat 9).