Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Hilversum, 9 oktober 2002

The Powerzone introduceert eigen magazine

De Amsterdamse discotheek The Powerzone lanceert in december 2002 een eigen maandblad. The Powerzone Magazine is een glossy magazine op broekzakformaat, dat de flyers zal vervangen. Het magazine heeft een oplage van 30.000 en wordt gratis verspreid in The Powerzone en bij andere distributiepunten.

The Powerzone is een gevestigde naam in de dancescene, waar grote nationale en internationale dj's als Jean, Sven Väth, Jon Cutler en Johan Gielen optreden. Met The Powerzone Magazine vernieuwt de discotheek op een unieke manier de communicatie met haar publiek. Het magazine vervangt de weinig doelmatige flyers en biedt bovendien ruimte voor veel meer. De discotheek kan pr, nieuws en de gehele agenda in het maandblad plaatsen. Rubrieken als interviews met bezoekers, partypictures, horoscopen en gossip zorgen voor een grotere binding met het publiek. Daarnaast kunnen in The Powerzone Magazine advertenties geplaatst worden, waarvan de opbrengsten grotendeels terugvloeien naar de discotheekeigenaar. Manager Ron Vermeulen: OEHet magazine is een fantastisch idee. We zijn al lang op zoek naar iets dat beter werkt dan de flyer en de band met onze bezoekers versterkt.¹

The Powerzone Magazine is een uitgave van Space Babies BV. Deze uitgeverij verzorgt de gehele productie van het maandblad. In de loop van 2003 zal Space Babies voor meerdere discotheken magazines gaan produceren.

Voor nadere informatie en fotomateriaal van het magazine kunt u contact opnemen met:

Maarten Pop, uitgever
maarten@spacebabies.nl
035 6836319
06 54334367
www.spacebabies.nl

Ron Vermeulen, manager The Powerzone
ron@thepowerzone.nl
020 6818866