Intel toont een aantal bijzondere computertoepassingen in de MegaStores te Den Haag ter gelegenheid van de MegaWoonMaand

Kontich, 9 oktober 2002 - Onder het motto 'Intel inside your life' staat Intel van 17 tot en met 20 oktober in de MegaStores te Den Haag met een grote stand, waar bezoekers kunnen kennismaken met een aantal bijzondere, op consumenten gerichte computertoepassingen. MegaStores, een winkelcentrum met bijna 80 winkels op het gebied van wonen, living en lifestyle, organiseert in oktober de MegaWoonMaand met een aantal bijzondere activiteiten op woongebied. De stand van Intel is onderverdeeld in drie gebieden, waarop de toepassingen in de volgende categorieën worden gedemonstreerd: Mobile Lifestyle, Family Life en Education. Intel presenteert de oplossingen in samenwerking met partners: Fujitsu Siemens (Family Life), Toshiba (Mobile) en Packard Bell (Family/Education). Alle systemen zijn draadloos met elkaar verbonden en is er een breedband Internet-connectie aanwezig die in samenwerking met Wanadoo is gerealiseerd. Bezoekers aan de stand kunnen ook waardebonnen ontvangen, waarmee zij korting kunnen krijgen bij de aanschaf van diverse producten van de Intel-partners.

Op de stand van Intel komen onder meer aan bod programma's voor het bewerken van foto's en het maken van digitale fotoalbums van bijvoorbeeld familiefoto's, programma's voor het maken van MP3 muziekbestanden en het restaureren van oude geluidsopnamen en programma's voor het maken van digitale videofilms. Aan bod komt verder de nieuwe Microsoft Encarta 2003, de digitale encyclopedie die zich kenmerkt door talloze multimedia-elementen. Spellen ontbreken ook niet, zoals het bijzondere LEGO Spybotics, een combinatie van bouwdoos voor computergestuurde robots en computerspel. Daarnaast zullen de spellen Industry Giant, Grand Prix , Lego Football Mania en LEGO Drome Racers worden gedemonstreerd. Al deze geavanceerde, maar vooral ook gebruiksvriendelijke consumententoepassingen zijn mogelijk dankzij de enorme verwerkingskracht van de Intel Pentium 4 processor.



Ingezonden persbericht