Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Leidschendam Kenmerk
25 september 2002 PM-02.008/AA

Betreft
Manifestatie 'Veilig en efficiënt betalen'

Geachte heer/mevrouw,

Hierbij nodigen wij u uit voor de manifestatie 'Veilig en efficiënt betalen' van het PlatformDetailhandel.nl.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de uitkomsten van het onderzoek "Afrekenen in winkels 2002" worden gepresenteerd door prof. drs. ing. H.J. Gianotten. Onderzocht zijn zowel de kosten van het betalingsverkeer als de manier waarop consumenten aankijken tegen en omgaan met de diverse betaalmiddelen (contant, PINnen, chippen).

Tevens zal aan de heer mr. drs. J. G. Wijn, Staatssecretaris van Economische Zaken, mevrouw drs. H. C. J. van der Wielen van De Nederlandsche Bank en de heer drs. W. Koole, van de Consumentenbond, de eerste exemplaren van het manifest over betalingsverkeer worden aangeboden, waarna zij zullen reageren op stellingen over dit onderwerp.

De bijeenkomst vindt plaats op:

Woensdag 9 oktober 2002, van 14:30 tot 16:10 uur
in het Crowne Plaza Promenade te Den Haag

Wij rekenen graag op uw aanwezigheid en verzoeken u vriendelijk bijgaand antwoordformulier in te vullen en te retourneren aan het PlatformDetailhandel.nl.

Bijgaand ontvangt u tevens het programma voor de manifestatie op 9 oktober 2002.

Met vriendelijke groet,

PLATFORMDETAILHANDEL.NL
A. Achterberg, Public Relations

Het PlatformDetailhandel.nl is een samenwerkingsverband van de Raad Nederlandse Detailhandel (RND) en de Nationale Winkelraad van MKB-Nederland (NWR). Dit samenwerkingsverband vertegenwoordigt de totale bedrijfstak detailhandel.