MUSIC STORE

Run op Music Store winkels

Run op Music Store winkels

Er zal dit jaar geen landelijke muziek 10- of 20-daagse plaatsvinden, waardoor de winkelketen Music Store heeft gemeend een eigen Music Store 22-daagse op te zetten. Dit houdt in dat de consument bij besteding vanaf 22 EURO een gratis CD ontvangt met daarop 13 topartiesten als Blof, Andre Hazes, Twarres, Rene Froger, Guus Meeuwis en Di-Rect.

'Consumenten die al jarenlang de gratis premie cd sparen melden zich nu massaal bij Music Store. De consument is inmiddels zo gewend geraakt aan een gratis cd in de maand oktober, dat wij merken aan onze klanten dat ze het zeer waarderen dat ze bij ons bij hun aankoop een gratis cd ontvangen', aldus Rick Guurink, directeur van Music Store.

Deze unieke cd is gerealiseerd door de medewerking van EMI-Virgin, die 13 nummers beschikbaar heeft gesteld. Zo staat er bijvoorbeeld een nummer op van Twarres van de nieuwe cd die nog uit moet komen. De cd wordt bekostigd door Music Store en de artiesten hebben belangeloos hun nummers voor deze cd beschikbaar gesteld om zodoende promotie te maken voor nationale artiesten.

Door deze, en andere succesvolle acties dit jaar, blijft bij de keten de muziekverkoop stabiel tot licht stijgend. De consument koopt dus wel degelijk nog graag muziek. Ook bij aankoop van een DVD ontvangt de consument natuurlijk de gratis cd. 'De DVD verkopen bij Music Store geven in september een explosieve stijging aan van 70 % t.o.v. vorig jaar', aldus Rick Guurink.

De winkelketen Music Store hoopt op deze manier de klanten die elk jaar rekenen op een gratis cd naar zich toe te trekken, aangezien dit een unieke actie is die alleen bij Music Store plaats vindt.

De actie duurt t/m zaterdag 26 oktober in alle 150 vestigingen van Music Store in Nederland.


09 okt 02 11:12