Automatisering

Het BouwNed ICT toekomstcongres op 25 september mocht zich verheugen in een grote belangstelling. De ICT toekomst zoals BouwNed die ziet, werd op duidelijke wijze zichtbaar gemaakt. Na de eerste Workshops Electronisch zakendoen in de noordelijke provincies is het nu de beurt aan de overige regio's. De workshops zijn exclusief voor BouwNed leden, zijn ontwikkeld door BouwNed in samenwerking met Syntens en worden in overleg met de regio-managers gegeven in de E-Rooms van de Syntens vestigingen in de regio's. Minimaal kunnen 8 en maximaal 10 deelnemers de workshops volgen. Per deelnemer is een laptop met internetaansluiting beschikbaar. De middagen zijn van 13.00 uur tot 17.00 uur. De deelname is gratis incl. koffie en thee. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden meerdere workshops ingepland.

Het programma is als volgt:

Kennismaken met de digitale aannemer InterNedwerk b.v. Workshop internet met medewerking van regionale bouwmaterialenhandel Hoe werkt een digitale aannemer?
Werken met de BouwNed BouwInfo CD-rom
Praktisch werken met webcams en digitale camera's

U kunt zich opgeven voor deelname bij de regio-vestigingen van BouwNed.
11 november Workshop Breda
13 november Workshop Arnhem
15 januari 2003 Workshop Breda
15 januari 2003 Workshop Arnhem
28 januari 2003 Workshop Rotterdam

Ook de succesvolle internetcursussen van BouwNed in samenwerking met GeenPunt (vervolg op de NVOB-Internetbus) gaan weer van start. Naast de Basiscursus, die tevens voorziet in een eigen Website, wordt er ook een vervolgcursus gestart voor bouwbedrijven die meer snelheid op de electronische snelweg willen maken. De cursussen duren de gehele dag en worden eveneens in de goed geoutilleerde e-rooms van Syntens gehouden. De prijs is ¤ 180,= per deelnemer (min.8 en max.10 deelnemers) en is incl. werkboek, cursusmateriaal, lunch en koffie/thee en excl. BTW. Opgave eveneens bij uw regio-vestiging. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden meerdere cursussen ingepland.
16 januari 2003 Internetcursus I Rotterdam
22 januari 2003 Internetcursus I Arnhem
23 januari 2003 Internetcursus II Rotterdam
05 februari 2003 Internetcursus II Arnhem
13 februari 2003 Internetcursus I Breda
20 februari 2003 Internetcursus II Breda

Ook kunt u zich vast opgeven voor een kostenloze MKB Automatiserings Scan met Internet Benchmark, eveneens bij uw regio-vestiging.

Meer informatie op de website: www.dedigitaleaannemer.nl h.waaijenberg 035-5427243