Gemeente Purmerend

8 oktober 2002 - Persverklaring n.a.v. het overlijden van prins Claus


- PERSVERKLARING -

Het gemeentebestuur van Purmerend heeft met leedwezen kennisgenomen van het overlijden van de Z.K.H. Claus von Amsberg, prins der Nederlanden. Nederland verliest in hem een innemende en een inspirerende persoonlijkheid. Het gemeentebestuur wenst koningin Beatrix, Willem-Alexander en echtgenote Maxima, Johan Friso, Constantijn en echtgenote Laurentien, en de verdere koninklijke familie alle sterkte en kracht toe in deze moeilijke dagen.

Om Purmerenders in de gelegenheid te stellen uiting te geven aan hun medeleven is een condoléanceregister geopend. Het register ligt tijdens de openingstijden van het stadhuis aan de Purmersteenweg 42 bij de Centrale Balie Publieksvoorlichting. Het stadhuis is open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur en donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Bij het stadhuis hangt de Nederlandse vlag halfstok zonder wimpel tot en met de dag van de bijzetting, met uitzondering van de zondag. Tot en met de dag van de uitvaart zullen geen feestelijke bijeenkomsten worden gehouden.

Het gemeentebestuur van Purmerend