HERTZ AUTOVERHUUR

Hertz stuurt American Express Toppers naar New York!

Hertz stuurt American Express Toppers naar New York!

Hertz Autoverhuur heeft onlangs twee prijzen uitgereikt aan Anja Mol en Renate van Wijk van American Express. Zij mogen op kosten van Hertz een lang weekend naar New York! De uitreiking vond plaats in het nieuwe Restaurant 'Quoy' van het Marriott in Amsterdam. De twee gelukkigen kwamen als winnaar uit de bus bij een door Hertz en American Express Corporate Travel uitgeschreven incentive.

Beide American Express employees blonken uit op het gebied van aantal Hertz boekingen in de afgelopen periode. Reden om Anja en Renate uit te roepen tot winnaar van de succesvolle incentive I Love New York die Hertz in nauwe samenwerking met American Express Corporate Travel begin dit jaar in het leven heeft geroepen. De prijzen werden uitgereikt door Frank Oudshoorn Spaargaren, Sales Manager Hertz Nederland en John Schrijver, District Manager Hertz Amsterdam.

Om de gehele uitreiking in stijl te verzorgen werden beide winnaars naar het Marriott Hotel gereden in een nieuwe Jaguar X-Type. Hertz heeft in aansluiting op het succes van de Jaguar S-Type en de XJ het Jaguar assortiment in haar vloot aanzienlijk uitgebreid met 25 nieuwe Jaguars X-Type.

Hertz Autoverhuur is met ruim 7000 vestigingen in 154 landen internationaal marktleider in de autoverhuurbranche. Ook in Nederland is Hertz met meer dan 30 vestigingen sterk vertegenwoordigd.

Op de foto: Frank Oudshoorn Spaargaren, Sales Manager Hertz, John Schrijver, District Manager Hertz, Anja Mol, American Express prijswinnaar, Renate van Wijk, American Express prijswinnaar, Steven van der Poel, Manager Supplier Relations Group, American Express en de nieuwe aanwinst in de Hertz vloot: De Jaguar X-Type.


09 okt 02 13:18