Politie Hollands Midden
Bureau Communicatie
Postbus 4240
2350 CE Leiderdorp
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 9 oktober 2002
·

Ongeval Leiden
Een 22-jarige man uit Zoetermeer liep op woensdag 9 oktober rond 01.50 uur op de Langegracht vermoedelijk een gebroken been op toen hij werd aangereden door een 25-jarige automobilist uit Leiden. De Zoetermeerder, een medewerker van de transportgroep van Justitie, begeleidde een transportauto van Justitie. Deze moest achteruit het terrein van de politie oprijden. Bij dit achteruitrijden verscheen de Zoetermeerder plotseling voor de Leidenaar op de rijbaan. Deze kon hem daarop niet meer ontwijken.

Inbraak in woningen (5x) Nieuwerkerk aan den IJssel
In de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 oktober werd er ingebroken in een woning aan het Bosveen, het Paganinipad, het Vivaldipad, de Burgemeester Vogelaarsingel en de Europalaan. In ieder geval zijn bij de inbraken een rijbewijs, geld, diverse pasjes, mobiele telefoons en een videocamera gestolen. De politie stelt een onderzoek in.

Ongeval Gouda
Een 24-jarige man uit Gouda kwam op dinsdag 8 oktober rond 16.35 uur op de Emmastraat met zijn motor ten val. Dit gebeurde bij het afremmen voor een auto. De Gouwenaar is met onbekend letsel overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

Inbraak in woningen (2x) Waddinxveen
Op dinsdagavond 8 oktober werd er ingebroken in een woning aan de Limaweg en het Sportpad. Uit de woningen zijn ondermeer een mobiele telefoon, geld, een horloge, ketting en armband gestolen. De politie stelt een onderzoek in.