International Finance Corporation


09 oktober 2002
IFC SYSTEMS INTRODUCEERT AMISYS
IFC systems bv uit Assen, bekend van onder andere Diagnose Suite, Polisbank en Wildbaan, presenteert vandaag een nieuw product aan de (assurantie)markt: Amisys. Amisys is een assurantiemarkt informatiesysteem dat met name is gericht op de (middel)grote verzekerings- en intermediairconcerns

Met Amisys krijgt in principe iedere werkplek binnen een assurantieconcern de beschikking over een systeem met de volgende functionaliteiten:


- berekenen en vergelijken van meer dan 1500 verzekerings- en bankproducten

- opvragen van actuele polisvoorwaarden (thans meer dan 2300 documenten)

- benchmarking, de eigen performance vergelijken met de performance van geselecteerde concurrenten

- een unieke gedetailleerde nieuwsvoorziening over productintroducties (beschikbaar vanaf begin 2003)

Amisys is een exclusief marktinformatiesysteem rond schadeverzekeringen en is 100 procent internet-enabled. Het systeem kan worden benaderd via het internet of kan worden geïnstalleerd op het intranet van de cliënt.
Eén van de bijzonderheden is dat het een volledig point-cast systeem op gebruikersniveau heeft, dit wil zeggen dat iedere afzonderlijke gebruiker zelf kan bepalen welke informatie hij wel of niet wil zien en gebruiken.
Er wordt geen locale software geïnstalleerd en er zijn geen onderhoudswerkzaamheden noodzakelijk, alles wordt op afstand door IFC beheerd. Volgens Guus Landheer, directeur van IFC systems, komt Amisys tegemoet aan de behoefte bij de grotere concerns aan een up to date systeem met marktinformatie bij de medewerkers. Van een permanente behoefte bij productontwikkelaars en managers, tot de incidentele behoefte bij schadebehandelaars of bijvoorbeeld call-center medewerkers.

Amisys is geschikt voor partijen vanaf zo'n 250 eindgebruikers. "Aan Amisys hangt een prijskaartje vanaf
¤ 30,- /mnd/werkplek tot enkele euro's per maand/werkplek voor de grootste concerns", aldus Guus Landheer.
Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben dan kunt u zich wenden tot:
Guus Landheer, directeur IFC SYSTEMS BV,
telefoonnummer 0592-380999