Gemeente Soest

Weigering bouwvergunning
Inlichtingen bouwen Grote Melmweg 8
Bezwaarschrift bouwvergunning
Verzoek om verwijdering asbesthoudende beplating van het RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) aan de Lange Brinkweg 77. De bergzolder wordt voorzien van een nieuwe beplating. Integratie budgetten project taalstimulering
Kwaliteitszorg
Grassportvelden In het kader van het project 'Kwaliteitszorg Grassportvelden' waar de gemeente Soest aan deelneemt, informeert het Instituut voor Sportaccommodaties (NOC*NSF) over de belangrijkste oorzaken, oplossingen en meningen die elders in Nederland zijn gehoord. De informatie is gezonden aan De Ridder Cultuurtechniek, welke na de constatering van de problemen 'korte termijnoplossingen' heeft uitgevoerd. Lange termijnoplossingen zijn reeds opgenomen in het met hen afgesloten onderhoudscontract.
Bijdrage huur Vereniging Artishock
Cyclomedia BV is gespecialiseerd in ruimtelijke fotografische data, waarmee grote geografische gebieden, zoals gemeenten geheel fotografisch worden vastgelegd. Dit bedrijf is op dit moment werkzaam in de gemeente Soest en heeft voor het maken van foto's toestemming gekregen tot 31 november a.s. voor het parkeren in gebieden waar een stop- of parkeerverbod van kracht is, het gebruik van trottoirs, gebruik van voetpaden en het gebruik van fietspaden en fietsstroken. Het maken van een foto duurt enkele seconden.
Sloopvergunningen

Extra mogelijkheid voor ouderen om het condoleanceregister te tekenen

De gemeente Soest stelt ouderen in de gelegenheid het condoleanceregister te tekenen ter gelegenheid van het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Claus. Morgen en vrijdag ligt het condoleanceregister in Molenschot-Daelhoven (Dalplein te Soest), Groot Engendaal (Boekweitland 103 Soest) en Mariënburg (Burg. Grothestraat 78 en 82 Soest). Maandag en dinsdag ligt het condoleanceregister in de Vijverhof (Klarinet 39 Soest) en Honsbergen (Wiardi Beckmanstraat 475 Soest).

Vrijdag 11 oktober is Prins Constantijn jarig. Op deze verjaardag zal geen vlag in top hangen.