Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 9-10-2002 2e persbericht woensdag 9 oktober 2002

Politiebericht

Eindhoven: Verdachte vernieling aangehouden
Woensdagmiddag rond 12.05 uur is op de Ondernemingenweg een 15-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden. Hij had daar een buitenspiegel van een auto vernield. De gewaar-schuwde politie heeft de verdachte voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De jongen is voor verdere afhandeling overgedragen aan buro Halt.

Eindhoven: Diefstal kampeerwagen
Tussen dinsdag 24 september en woensdag 9 oktober is vanaf een parkeerhaven op de Boschdijk een witte kampeerwagen Mitsubishi, kenteken VZ-LT-77, gestolen.

Helmond: Snelheidscontrole
Woensdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur is op de Vossenbeemd een snelheidscontrole gehouden. 50 voertuigen zij gecontroleerd. 5 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 81 km/u

Maarheeze: Auto weg na inbraak
In de nacht van dinsdag op woensdag hebben dieven na een inbraak in een woning aan de Bruine Akkers de auto van de bewoners meegenomen. De dieven boorden gaatjes in een kozijn en wisten daarna een raam te openen. De inbrekers namen twee portemonnees en de Mercedes Benz ( 66-GG-BS) van de bewoners mee.

Reusel: Diefstal kalkoenen
Tussen dinsdagmiddag 12.00 en woensdagmorgen 9.30 uur zijn uit een afgesloten wei, gelegen bij een woning op de Peel, 18 kalkoenen gestolen.