Leefbaar Nederland

Beste mensen,

U merkt er nog niet veel van, maar wij zijn hard aan het werk om direct na de vakantie op stoom te zijn. Dan gaat er heel veel gebeuren:

De fractie gaat weer aan het werk en heeft deskundigen in alle soorten en maten nodig om haar van advies te dienen. Ook het Wetenschappelijk Bureau en de partij zelf hebben uw hulp en uw ideeën hard nodig. Een inventarisatieformulier waarop u kunt aangeven welke bijdrage u wilt leveren zal aan de leden worden toegezonden.

In alle districten wordt een vergadering belegd waarbij, naast natuurlijk de afhandeling van de districtsaangelegenheden, Jan Jetten, onze nieuwe voorzitter, aanwezig zal zijn om met u te praten over uw verwachtingen en wensen inzake Leefbaar Nederland en de plannen die er zijn om onze partij te veranderen.

Op 13 oktober is het eerstvolgende congres. Daar zullen we spreken over de evaluatie van de campagne, het toekomstig beleid van de partij en besluiten of (en op welke manier) we willen deelnemen aan de Provinciale Statenverkiezingen (en indirect ook de Eerste Kamerverkiezingen) van volgend jaar.

Naast de voorbereiding van al deze zaken is het bestuur nog druk bezig de huidige organisatie in kaart te brengen, de taken onderling goed te verdelen en de communicatiestructuur te verbeteren.