Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT

PEPC WORLDWIDE BENOEMT NIEUWE ALGEMEEN DIRECTEUR

Den Haag, 14 oktober 2002 PEPC Worldwide N.V., maakt vandaag bekend dat Rob Dorpmans met ingang van 15 oktober is benoemd tot Algemeen Directeur van het bedrijf. De heer Dorpmans is de opvolger van Raoul Maphar, mede-oprichter van PEPC Worldwide.

De heer Dorpmans heeft ruim 20 jaar management ervaring. Na afronding van zijn studie Business Administration aan Nijenrode in 1980, vervulde de heer Dorpmans diverse sales functies bij Burroughs Computers/Unisys Computers. In 1987 werd hij aangesteld als directeur Marketing & Sales van de Media Information Group in welke functie hij verantwoordelijk was voor het leveren van producten en diensten aan de uitgeverij- en drukkerijbranche. In 1989 trad de heer Dorpmans in dienst bij Stratus Computers waar hij verantwoordelijk werd voor afnemers in de financiële markt.

In 1994 trad de heer Dorpmans in dienst bij Banyan Systems waar hij de verkoopafdeling voor de Benelux opzette. Aansluitend werd hij in zijn functie van countrymanager Noord West Europa verantwoordelijk voor alle activiteiten van Banyan in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Spanje. De afgelopen twee jaar doceerde de heer Dorpmans Management & Organisatie en Strategisch Marketing Management aan twee Nederlandse onderwijsinstellingen.

Voormalig Algemeen Directeur Raoul Maphar blijft bij het bedrijf betrokken. Hij gaat zich richten op de ontwikkeling van nieuwe initiatieven en concepten binnen PEPC.

Over PEPC Worldwide

PEPC Worldwide, gevestigd in Den Haag, met kantoren in Miami, San Diego en Hong Kong, is een wereldwijde distributeur van digitale content afkomstig van nationale en internationale krantenuitgevers. PEPC, opgericht in 1999, heeft een interactieve digitale krantenkiosk ontwikkeld die on demand direct de laatste editie van kranten uitprint. De door PEPC ontwikkelde state-of-the-art software en PEPC s Private Multicast Satelliet Netwerk vormen de basis voor een digitaal distributienetwerk dat 99,1% van de wereldbevolking bestrijkt. Dit netwerk vormt een distributiesnelweg naar digitale krantenkiosken over de gehele wereld. Voor meer informatie over de activiteiten van PEPC Worldwide kunt u een bezoek brengen aan

www.pepcworldwide.com


- EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie (