GameVillage breekt bezoekersrecords

UTRECHT, 20021015 -- De gamesite GameVillage breekt record na record. Vorige week zondag behaalde de site voor de eerste keer meer dan 20.000 pageviews op een dag. Het grote succes is vooral te danken aan de introductie van de Nationale Gaming Forums.

Na de oprichting van GameVillage (www.gamevillage.nl) in september 2000 steeg het bezoek gestaag. Het aantal pageviews steeg van enkele honderden na de introductie tot gemiddeld 2000 pageviews in juni 2001. Na de introductie van de Nationale Gaming Forums (forum.gamevillage.nl) midden augustus steeg het aantal pageviews al snel van gemiddeld 8000 pageviews naar gemiddeld 17.000 pageviews per dag in de afgelopen week. Vorige week zondag, altijd de drukste dag van de week, kwam het aantal pageviews voor het eerst boven de 20.000 en toonde de teller het aantal van 21.371 pageviews.

Vorige week maandagavond bereikte de Nationale Gaming Forums ook een mijlpaal met de registratie van het 500ste lid. De gratis registratie is voor bezoekers niet verplicht om berichten te plaatsen, maar biedt een aantal voordelen als het naderhand wijzigen van de eigen berichten en het aan of uit zetten van notificaties.

Voor het opschonen van de forums maken de Nationale Gaming Forums gebruik van enthousiaste gamers, die ongewenste berichten verwijderen en ervoor zorgen dat bezoekers zich aan de regels houden. "Deze vrijwilligers zijn dagelijks op de forums te vinden en helpen bezoekers ook met het oplossen van problemen met games en het beantwoorden van vragen", aldus Jeroen Remijnse, oprichter van GameVillage. Voor het einde van dit jaar verwacht Remijnse een maandelijks gemiddelde van 1,2 miljoen te behalen. "De Nationale Gaming Forums trekken veel gamers aan die zich na één of meerdere bezoeken registreren als lid en vervolgens regelmatig terugkomen. Er is een gamingcommunity ontstaan, waarbij bezoekers elkaar helpen en daarnaast veel met elkaar chatten", aldus Remijnse.

Over ViopTo
ViopTo is opgericht in januari 2000. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwe internet en telecom ontwikkelingen. Daarnaast bezit het bedrijf diverse commerciële websites, met als bekendere sites Jaysar (www.jaysar.nl), WereldWijzer (www.wereldwijzer.nl) en GameVillage (www.gamevillage.nl).