Beautiful Holidays

Beautiful Holidays combineert face- of borstlift met twee weken vakantie

PENANG, Maleisië, 14 Oktober, 2002.

Beautiful Holidays, een van de eerste organisaties wereldwijd die cosmetische/plastische chirurgie combineert met een geheel verzorgde vakantie op een exotisch eiland.Vandaag lanceert ze haar Nederlandstalige website en de Nederlandse organisatie die de klanten te woord staat. Op de informatieve website www.beautiful-holidays.com staat alle informatie en kan een on-line prijsopgave worden aangevraagd.

Penang in Maleisië, ook wel de "Parel van het oosten"genoemd, is een tropisch eiland met schitterende hotels aan witte stranden, ideaal voor een vakantie. Beautiful Holidays biedt meer, betaalbare cosmetische en plastische chirurgie uitgevoerd door doktoren die internationaal zijn opgeleid en getraind, zij maken gebruik van de allerlaatste technieken in uitstekende ziekenhuizen, en dit alles terwijl u op vakantie bent.

De klanten kunnen desgewenst vooraf een telefonisch gesprek hebben met de plastisch chirurg daarnaast verzorgt men de reisverzekering, de tickets, alle transfers, ook van en naar het ziekenhuis, het hotel en desgewenst een tolk/vertaler als men geen Engels spreekt.

"Medische zorg hier staat op een hoog niveau terwijl de kosten ervan in vergelijking met Nederland relatief laag zijn. De markt voor cosmetische chirurgie stijgt met gemiddeld 30% per jaar en daar spelen wij op in. Wij denken dat wij een ongekende professionele service aanbieden die zeer betaalbaar is en daarnaast volledige anonimiteit waarborgt aangezien u voor de buitenwereld op vakantie bent. Wij werken samen met gekwalificeerde plastische chirurgen en het bekende Loh Guan Lye Specialist Center (LSC) hier in Penang. Alles wat wij te bieden hebben is vijf sterren klasse. De meeste mensen komen ontspannen terug van hun vakantie, onze klanten daarentegen zien er bovendien veel jeugdiger en mooier uit", aldus Marloes Giezenaar de Nederlandse directeur van Beautiful Holidays.

Voor hen die nog nooit in Azië zijn geweest is Penang de juiste plaats om de Aziatische cultuur en geschiedenis te ervaren, maar ook voor een voorspoedige genezing gekoppeld aan volledige ontspanning.

Later deze maand lanceert Beautiful Holidays onder de naam Medical Holidays een zelfde soort service maar meer voor algemene chirurgie, enerzijds gericht op de wachtlijsten die in Europa bestaan, maar anderzijds vooral ook gericht op snelheid van handelen en de kostenkant. "Als er een plaats vrij is in een vliegtuig kunnen wij binnen 2 dagen na aankomst welke chirurgische ingreep dan ook organiseren, voor veel mensen is dit van doorslaggevende betekenis als het om hun gezondheid gaat", aldus Marloes.

Voor meer informatie kijk op http://www.beautiful-holidays.com of bel 0060- 124 082977 of e-mail marloes@beautiful-holidays.com

Onze vertegenwoordiger in Nederland:
Corina van leeuwen
2 e Tochtweg 56
2913 LS Nieuwerkerk aan den Ijssel

Telefoon 06 52184770
0180 316568
Fax 0180 319393