Ingezonden persbericht

Drivers Only breidt uit

ZEVENHUIZEN, 20021016 -- Zevenhuizen, 16 oktober 2002 - Dinsdag 1 oktober zijn de theorie-examens veranderd bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen). Naast de welbekende fotovragen, die wij al sinds 1984 kennen, zijn er zogenaamde "open vragen" toegevoegd aan de theorie-examens. Het CBR begint met drie open vragen toe te voegen van de vijftig wat langzaam uit moet breiden naar meer. Over een aantal jaar zal het theorie-examen in Nederland volledig aangepast zijn aan de EU-richtlijnen.

Drivers Only kon natuurlijk niet uitblijven. Vanaf vandaag zijn de theorie-examens op www.driversonly.nl uitgebreid met een aantal open vragen. Op deze manier kan de bezoeker op Drivers Only een realistisch proefexamen maken als voorbereiding op het echte CBR examen.

Wat kost deze service?

De proefexamens op Drivers Only worden "random" opgebouwd uit een aantal categorieen zoals zij ook gebruikt worden op het echte CBR examen. De examens bestaan uit 47 fotovragen en 3 open vragen en kunnen zowel met als zonder tijd worden afgelegd. Met meer dan 500 mogelijke vragen per examen, maakt de bezoeker nooit twee keer een zelfde examen. De kosten voor het maken van een volledig examen, liggen op 1,15 euro per keer wat moet worden afgerekend met de telefoon. Voor dit geld krijgt de bezoeker een 100% simulatie van het echte CBR examen en wordt er na afloop een complete foutanalyse voorgelegd met de eventuele knelpunten. Met deze simpele en doeltreffende methode, kan iedereen nu makkelijk zijn theorie-examen in 1 keer halen!

Wat is Drivers Only?

Drivers Only is een jong bedrijf dat sinds 1 augustus 2002 volledige lesmethoden aanbiedt op het gebied van theorie-examens. Sinds haar start, ruim twee maanden geleden, hebben al meer dan 150.000 mensen een theorie-examen gemaakt op de website van Drivers Only. Door haar uitgebreide partnernetwerk, kan er op steeds meer websites geoefend worden met de theorie.

Sinds de oprichting van www.driversonly.nl, zijn er diverse websites aangesloten op het Drivers Only partnernetwerk. Op dit moment werkt Drivers Only nauw samen met bedrijven als Wanadoo, Autoweek, Zoek.nl, Snelheidscontroles.com, PrijsJeRijk en StudentsOnly.



Ingezonden persbericht