Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 16-10-2002

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 19 oktober
Radio 2 - 16.00 uur

HADASSAH DE BOER PRESENTEERT TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdagmiddag 19 oktober maakt Hadassah de Boer haar debuut als presentatrice van TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2. Hadassah is op 17 september jl. bevallen van een zoon, vandaar dat ze nu de presentatie overneemt van invaller Roderick Veelo.

In het twee uur durende live-programma ontvangt ze diverse muzikale gasten te weten Marianne Weber, Cuby and the Blizzards, Montezuma's Revenge en Arthur Ebeling. Verder komen de zusjes Sjamke en Nellerike Voogd, ofwel de Zusjes Voogd, iets laten zien en horen uit hun nieuwe cabaretprogramma.

Hadassah de Boer (1971) werkt onder meer als verslaggeefster en presentatrice bij de Amsterdamse lokale omroep AT5 en voor de Wereldomroep. Ze was voor AT5 verslaggeefster bij het nieuws, maakte een kunstprogramma en presenteerde verschillende muziekprogramma's. Samen met Sylvana Simons presenteerde ze afgelopen winter bij RTL4 het programma Met Man en Macht. Zaterdag a.s. maakt ze dus haar radiodebuut voor de TROS.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.tros.nl.